Klantenservice


Welkom bij de webwinkel deGeranium.nl

We leveren uit voorraad en streven ernaar om binnen drie werkdagen te leveren na ontvangst van betaling.
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Betalen
Beveiliging van persoonsgegevens –SSL verbinding
Levering
Verzendkosten
Retourneren
Klachten
Extra Informatie


Betalen
Eenvoudig, snel en veilig betalen met iDEAL, creditcard (Visacard, Mastercard), PayPal.


iDEAL
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank dan kan je direct met iDEAL betalen. Je rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Vooruitbetaling
Als je liever niet online betaalt, dan kan je het bedrag overmaken op rekeningnummer 4339094 t.n.v. deGeranium.nl te Amsterdam onder vermelding van het bestelnummer.  Zodra de betaling bij ons binnen is, verzenden  wij de bestelling. Eventuele kosten voor een overboeking vanuit het buitenland, zijn voor rekening van de koper.

PayPal
PayPal is een online betaalservice waarmee je op eBay en in andere online winkels kunt betalen. Maar je kunt met PayPal ook online geld overmaken naar familie en vrienden, of ontvangen. PayPal heeft wereldwijd ruim 150 miljoen rekeningen. Je kunt betalen vanaf je bankrekening, creditcard, of via het saldo van je PayPal-rekening. Meer informatie over PayPal vind je op http://www.paypal.nl.

Beveiliging van persoonsgegevens –SSL verbinding.
Wij maken gebruik van strikte veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot persoonsgegevens. Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen, Secure Sockets Layer (SSL)-technologie, waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je een bestelling plaatst.

Levering
We streven ernaar om binnen drie werkdagen te leveren na ontvangst van betaling.
Mocht het langer gaan duren dan drie werkdagen, dan nemen we contact met je op.

Verzendkosten
TNT Post verzorgt de bezorging voor deGeranium.nl. Je kan er dus op vertrouwen dat je bestelling prima in orde bij je thuis wordt bezorgd.
Als verzendkosten rekenen wij een bedrag van € 2,95.
Deze vervallen bij een bestelling boven € 55,00. Voor pakketjes die niet door de brievenbus kunnen rekenen wij € 2,00 extra. Dit geldt alléén voor verzendingen binnen Nederland. Voor Europa geldt alle bestellingen boven de € 100,- zijn vrij van verzend- en adminitratiekosten.

* Nederland € 2,95
* België en Luxemburg € 6,95
* Andere landen binnen Europa € 9,50
* Landen buiten Europa € 16,00

Heb je vragen over de hoogte van je bestelling in het buitenland, neem dan eerst even contact met ons op.
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW.
 
Retourneren
deGeranium.nl doet er alles aan om een goed product te leveren. Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden over je bestelling zijn, dan kan je, binnen 14 dagen na levering, het product in originele verpakking en ongebruikt retourneren waarna wij het aankoopbedrag direct terugbetalen.
De kosten voor retourzendingen zijn volledig voor rekening van de koper.
 
Retourzendingen worden alleen als volgt in behandeling genomen:

- Stuur een e-mail naar info@degeranium.nl
- Vermeld in de e-mail het factuurnummer
- Vermeld ook je bankrekeningnummer waar het bedrag op gestort kan worden (zorg dat dit hetzelfde rekeningnummer is als dat je hebt gebruikt bij betaling!).
- Verpak het ongebruikte/onbeschadigde en complete product binnen 14 dagen (wettelijke zichttermijn) in originele verpakking zodanig dat beschadiging bij terugsturen wordt vermeden.
- Zorg voor voldoende postzegels op het pakket; pakketten die onvoldoende zijn gefrankeerd kunnen we niet aannemen. Als het retourpakket kwijt raakt tijdens de retourzending kunnen wij het aankoopbedrag helaas niet terugstorten. Zodra we de retourartikelen in goede orde hebben ontvangen boeken we het aankoopbedrag terug.

Producten kunnen gefrankeerd worden geretourneerd naar onderstaand adres:

deGeranium.nl
Nico Jessekade 239
1087 NC Amsterdam

Klachten
In alle gevallen worden reële klachten direct opgelost. Neem na vaststelling van de klacht direct contact met ons op door te mailen naar info@degeranium.nl
Op alle leveringen door deGeranium.nl gelden onze algemene voorwaarden. Deze zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam. Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Extra informatie
Voor algemene informatie, opmerkingen of vragen/klachten over je bestelling mail:
info@degeranium.nl of bel +31-20 6380910