Achter de Geranium

Achter de Geranium

deGeranium.nl
is een webwinkel waar het oude ambacht van handwerken in een nieuw, trendy jasje is gestoken. Je kunt er unieke handwerkpakketten kopen die ontworpen zijn door ontwerpers en designers. Daarnaast zijn we voortdurend op zoek naar originele en wat minder bekende traditionele handwerkpakketten in binnen en buitenland. Wij vullen ons assortiment regelmatig aan, als resultaat van onze zoektochten naar bijzondere werken. Bovendien zetten we steeds nieuwe opdrachten uit bij wisselende ontwerpers. Bezoek dus regelmatig onze site!

Naast de handwerkpakketten verkopen wij eveneens een assortiment mooie fournituren (scharen, spelden, naalden, etc.) die je direct kunt gebruiken bij het handwerken. Let vooral op de fournituren uit Frankrijk van het merk Sajou.

 
Het team van deGeranium.nl werkt kleinschalig. Alle pakketten zijn handgemaakt en met veel aandacht en zorg samengesteld. Wij werken uitsluitend met mooie, kwalitatief goede materialen.

Zo is bijvoorbeeld het vilt van 100% scheerwol 100% wolvilt. Bij de andere materialen wordt altijd gekeken of ze duurzaam zijn vervaardigd. En voor de verpakkingen gebruiken we waar mogelijk milieuvriendelijke materialen.

 
Veel handwerkplezier!